LISÄVARUSTEET

SAIMAA SUP 12V SÄHKÖKÄYTTÖINEN PUMPPU

Sähkökäyttöinen 12V SUP pumppu tekee sup-laudan pumppauksen puolestasi. Nyt samassa paketissa yhteensä 6 erilaista suutinta, joilla täytät myös kaikki muutkin ilmatäytteiset vetolelut, patjat, kumiveneet, renkaat ym!

Saimaa SUP sähköllä toimivaa 12v pumppua voi käyttää auton tai veneen tupakansytyttimestä tai hauenleuoilla suoraan akusta. Pumppausta nopeuttaakseen SUP-pumppu käyttää aluksi nopeaa puhallustoimintoa ja vastuksen noustessa se käynnistää kompressorin, joka tuottaa maksimissaan 20psi paineen. Täyttymisen ja paineen nousua voi seurata digitaaliselta näytöltä, johon voit säätää myös automaattisen katkaisun haluamaasi PSI määrään.
OVH 99,90€

SAIMAA SUP KARKUREMMI

SUP karkuremmi joustavalla ja päällystetyllä kierrenarulla. Karkuremmissä mukava neopreeninen nilkkapanta, joka on nopea kiinnittää ja irrottaa velcro-tarran avulla. 8 eri väriä.

Pituus maksimissaan 3,0 metriä.
OVH 25,90€

SAIMAA SUP HIILIKUITUMELA

Koko perheen kevyt hiilikuituvartinen mela, jossa muovinen lapaosa. Hiilikuituvarsi ei taivu, joten voima välittyy veteen hyvin. Muovinen lapaosa kestää hyvin iskut, joten mela sopii niin lasten rantapuljailuun kuin aikuisten lenkkimelontaankin. Sopii pidemmillekin melojille. Erinomainen hinta/laatusuhde.
OVH 99,90€

-Säätöalue 168cm-215cm
-Paino 910g

SAIMAA SUP MELA 215cm

SUP-melassa on jatko-osion kohdalla tuplalukitukset, jotka estävät lapaosion hölskymisen. Melan yläosan
pituussäädössä on ura lukitusklipsin lisäksi, mikä estää T-kahvan kääntymisen meloessa. Muovinen lapa on tarkasti muotoiltu ja vahvistettu jäykkääjällä. Näiden ominaisuuksien avulla mela on jäykkä sekä kestävä niin lasten kuin matkasuppaajankin käytössä, koska se vie tehon paremmin veteen ja matka taittuu kevyemmin.
OVH 39.90€

-Pituussäädettävä mela, max 215cm, paino n. 980g
-Lapa luonnollisessa kulmassa
-Liitoskohta keskellä, joten kulkee pienessä tilassa

SAIMAA SUP MELA 210cm

Hyvä ja jäykkä perusmela suppailuun, jossa portaaton pituussäätö 168-210cm alueella. Suppailumelan varsi kevyttä alumiinia, kahva sekä lapaosa kestävää muovia. Lapaosassa jäykkääjät joustavuuden minimoimiseksi, mikä tuo vauhtia melontaan. SUP-melassa on jatko-osion kohdalla tuplalukitus, mikä estää lapaosion hölskymisen eli “klappia” ei ole ja mela tuntuu todella jäykältä.

-Pituussäädettävä mela, max 210cm, paino n. 980g
-Lapa luonnollisessa kulmassa
-Lukitus jatkon kohdalla (mela ei hölsky keskeltä)
-Liitoskohta keskellä, joten kulkee pienessä tilassa