LISÄVARUSTEET

Saimaa SUP 12V sähkökäyttöinen pumppu

Sähkökäyttöinen 12V SUP pumppu tekee sup-laudan pumppauksen puolestasi. Nyt samassa paketissa yhteensä 6 erilaista suutinta, joilla täytät myös kaikki muutkin ilmatäytteiset vetolelut, patjat, kumiveneet, renkaat ym!

Saimaa SUP sähköllä toimivaa 12v pumppua voi käyttää auton tai veneen tupakansytyttimestä tai hauenleuoilla suoraan akusta. Pumppausta nopeuttaakseen SUP-pumppu käyttää aluksi nopeaa puhallustoimintoa ja vastuksen noustessa se käynnistää kompressorin, joka tuottaa maksimissaan 20psi paineen. Täyttymisen ja paineen nousua voi seurata digitaaliselta näytöltä, johon voit säätää myös automaattisen katkaisun haluamaasi PSI määrään.
OVH 99,90€

Saimaa SUP karkuremmi

SUP karkuremmi joustavalla ja päällystetyllä kierrenarulla. Karkuremmissä mukava neopreeninen nilkkapanta, joka on nopea kiinnittää ja irrottaa velcro-tarran avulla. 8 eri väriä.

Pituus maksimissaan 3,0 metriä.
OVH 25,90€

Saimaa Sup Hiilikuitumela

Koko perheen kevyt hiilikuituvartinen mela, jossa muovinen lapaosa. Hiilikuituvarsi ei taivu, joten voima välittyy veteen hyvin. Muovinen lapaosa kestää hyvin iskut, joten mela sopii niin lasten rantapuljailuun kuin aikuisten lenkkimelontaankin. Sopii pidemmillekin melojille. Erinomainen hinta/laatusuhde.
OVH 99,90€

  • Säätöalue 168cm-215cm
  • Paino 860g

Saimaa Sup alumiinimela

Hyvä perusmela suppailuun, jossa portaaton pituussäätö 170-205cm alueella. Suppailumelan varsi kevyttä alumiinia, kahva sekä lapaosa kestävää muovia. 
OVH 29.90€

  • Pituussäädettävä mela, max 205cm, paino n. 890g
  • Lapa luonnollisessa kulmassa
  • Liitoskohta keskellä, joten kulkee pienessä tilassa