VARFÖR SAIMAA SUP?

Uppblåsbara brädakollektionen Saimaa SUP har designats i Finland baserat på decennier av racingupplevelse och testupplevelser från många märken.

Tack vare vår utmärkta kunskap och kundåterkoppling har Saimaa SUP-sortimentet valts ut för de fem mest lämpliga uppblåsbara superstyren för finländare. Brädorna tillverkas med olika tekniker, där pris och kvalitet passar bäst för varje målgrupp.

Lily och Pike SUP-brädor är för första gången och ibland löpare ett enkelt och billigt val att starta en SUP-boardinghobby. Brädorna är lätta att pumpa fulla, trevliga att hantera även för en liten person, och du kan göra korta turer på vatten med dessa brädor. Det är också möjligt att köpa en kanobänk och paddel till Pike-brädet, så brädorna passar för hela stuggruppen!

I många av våra testhändelser har vi märkt att många utmanare är rädda för att falla på SUP-styrelsen, vilket är onödigt oro – alla Saimaa SUP-styrelser är mycket stabila. Men vi ville ha ett bräde som är bra bräde när du vill paddla längre resor med bra hastighet och också det mest stabila brädet i samlingen – detta bräde är Saimaa SUP Bass.

Många finländare har redan sitt första SUP-styrelse och många av dem överväger en andra styrelse för familjen. Vissa vet också direkt att SUP-boarding kommer att bli en långsiktig hobby och de är redo att investera mer i sin första SUP-styrelse. Hela familjen är designad för dem och är Saimaa SUP Sun och idrottarens dröm är Saimaa SUP Moon, som också är flaggskeppsmodellerna i Saimaa SUP-sortimentet. Dessa styrelser utmanar styrelserna i världens ledande varumärken med sina funktioner och utrustning.

Genom att välja SAIMAA SUP-produkter väljer du också en bra kundservice och utmärkt kunskap och snabba svar på alla frågor om SUP-boarding.