MIKSI SAIMAA SUP?

Ilmatäytteinen Saimaa SUP lautamallisto on suunniteltu Suomessa perustuen vuosikymmenen suppailukokemukseen sekä lukuisten eri merkkien testikokemuksiin. Kertyneen tietotaidon ja asiakaspalautteiden avulla Saimaa SUP mallistoon on valittu viisi suomalaisille sopivinta ilmatäytteistä sup-lautaa.

Ensikertalaisille ja satunnaisille suppaajille suunnatut Lily- ja Pike SUP-laudat ovat helppo ja edullinen valinta aloittaa suppailuharrastus. Laudat ovat helppo pumpata täyteen, kivoja käsitellä pienellekin henkilölle ja pieni lenkkeilykin onnistuu mainiosti. Pike-lautaan on mahdollista hankkia myös kanoottipenkki ja mela, joten laudat sopivat koko mökkiporukalle!

Useissa testitapahtumissamme olemme huomanneet monen suppailua harkitsevan henkilön pelkäävän kaatumista laudalla, mikä on aivan turhaa – kaikilla Saimaa SUP laudoilla normaalilla tasapainolla varustettu  ensikertalainenkin pääsee oikealla tekniikalla kuivana rantaan. Halusimme kuitenkin mallistoon laudan, jolla suppailu on superhelppoa hyvästä liu’usta tinkimättä – näin syntyi malliston vakain lauta, Saimaa SUP Bass.

Monella suomalaisella löytyy jo ensimmäinen suppilauta ja suppikärpäsen puraisemana harkitaan toista lautaa perheeseen. Jotkut myös tietävät heti, että suppailusta tulee pitkäaikainen harrastus ja ovat valmiita satsaamaan jo ensimmäiseen lautaan. Heitä varten on suunniteltu koko perheen Saimaa SUP Sun ja lenkkimelojan unelma Moon, jotka ovat myös sarjan lippulaivamallit. Nämä laudat haastavat maailman johtavien brändien laudat ominaisuuksillaan ja varusteillaan.

Valitsemalla Saimaa SUPin valitset myös hyvän kotimaisen palvelun ja asiantuntevat sekä nopeat vastaukset mihin tahansa suppailussa askarruttavaan asiaan!